dilluns, 13 de maig del 2024

MOSTRA DE TEATRE A 2N

MOSTRA DE TEATRE A 2N

Al segon curs d'educació primària, un cop a la setmana, realitzem una sessió de teatre amb l'objectiu de fer una mostra teatral per a tota l'escola i per a familiars al final de curs. 

Al principi de curs, aquesta sessió està destinada a la lectura, comprensió i familiaritzar-se del text elaborat per les mestres. Un cop fet tot aquest treball previ, i ja de cara al segon trimestre, passem a centrar-nos en aspectes de caire teatral com la posada en escena, les emocions, els moviments, la projecció de la veu, etc. Al tercer trimestre, ens centrem en l'elaboració de tota la vestimenta i complements a més de l'assaig i la realització de l'obra teatral. 
Aquest curs hem representat l'obra de teatre anomenada "TÚRMIX DE CONTES" al Centre cultural la Bòbila. S'ha dividit en dues parts i cada classe ha representat diferents escenes amb diversos personatges. L'obra de teatre es va presentar tres vegades per tal de que l'alumnat de l'escola tingués l'oportunitat de gaudir de l'obra i veure als seus companys/es, i a més, les families van poder observar el treball realitzat pels seus fills/es durant tot el curs. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada